Welcome to the international club of HUMMER® cars owners
Данный сайт является электронным периодическим изданием и зарегистрирован как средство массовой информации.
Свидетельство Эл ФС77-41421 от 23 июля 2010 года, выдано Федеральной службой "РОСКОМНАДЗОР"
Blackbeard, you are welome to say few words here about your Club and members, please feel free to communicate with us. Should you have a language issues- please use http://www.online-translator.com/ for expressing yourself. I'll try to support you as well.
Welcome!
_________________ Всё, что меня не убивает- делает меня сильнее. What doesn't kill me- makes me even stronger.
07 мар 2009 11:11
Predator
Re: We welcome Club HUMMER Offroad
Не любят там @mail.ru и @yandex.ru
We can't register using our @mail.ru and @yandex.ru accounts...
07 мар 2009 13:12
Гость
Thanks guys,
If you guys ever need any help with your hummers let us know, we will be glad to help you!
Here some pitures of my Hummer!
07 мар 2009 16:39
Гость
[quote="Гость"]Thanks guys,
If you guys ever need any help with your hummers let us know, we will be glad to help you!
Here some pitures of my Hummer!
07 мар 2009 16:41
weymard
Зарегистрирован: 06 дек 2008 16:54 Сообщения: 330 Откуда (Страна, Город): FRANCE CHERBOURG
Welcome ! Nice SUV
_________________ [center]Франция, Нормандия Следуйте за мной на twitter : https://twitter.com/ThierryRouby Follow me on twitter : LINCOLN NAVIGATOR 4X4 V8 5.4 GPL 1998
Зарегистрирован: 26 апр 2010 05:18 Сообщения: 13680 Откуда (Страна, Город): Москва MY GARAGE (Мой гараж).: -- ИМЯ (name): Алексей
Гость писал(а):
Thanks!!!!
I have made a few changes to my H3
Well, it's noticable It looks like a strong stallion! Proud and solid! Well done!
_________________ Всё, что меня не убивает- делает меня сильнее. What doesn't kill me- makes me even stronger.
08 мар 2009 16:45
ZAGORANKA
Администрация клуба
Зарегистрирован: 16 сен 2008 13:21 Сообщения: 16375 Откуда (Страна, Город): Moscow,Russia MY GARAGE (Мой гараж).: GMT 900 2012 Audi Q ИМЯ (name): Игорь (Igor)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 14