|
Международный Клуб владельцев автомобилей HUMMER®
Welcome to the international club of HUMMER® cars owners
Данный сайт является электронным периодическим изданием и зарегистрирован как средство массовой информации.
Свидетельство Эл ФС77-41421 от 23 июля 2010 года, выдано Федеральной службой "РОСКОМНАДЗОР"
|
|
|
|
|
|
|
|
Текущее время: 02 май 2025 13:40
|
Сообщения без ответов | Активные темы
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 8 ] |
|
FRENCH MEETING AND NOW THE VIDEO !
Автор |
Сообщение |
weymard
Зарегистрирован: 06 дек 2008 16:54 Сообщения: 330 Откуда (Страна, Город): FRANCE CHERBOURG
|
 FRENCH MEETING AND NOW THE VIDEO !
Wait a little before read the video, this video is heavy, let it load. http://davidhogg.fr/american4x4/
_________________ [center]Франция, Нормандия Следуйте за мной на twitter : https://twitter.com/ThierryRouby Follow me on twitter : LINCOLN NAVIGATOR 4X4 V8 5.4 GPL 1998
|
14 май 2009 23:12 |
|
 |
Lex
Администрация клуба
Зарегистрирован: 26 апр 2010 05:18 Сообщения: 13680 Откуда (Страна, Город): Москва MY GARAGE (Мой гараж).: -- ИМЯ (name): Алексей
|
 Re: FRENCH MEETING AND NOW THE VIDEO !
Weymard, this is excellent video!!! I like it so much.....!!!! Special thanks for the soundtrack- AC/DC! This is the music of my yung age! I do keep couple of AC/DC CD's in my Hummer still.... Thanks for sharing this with us!
_________________ Всё, что меня не убивает- делает меня сильнее. What doesn't kill me- makes me even stronger.
|
15 май 2009 00:23 |
|
 |
ZAGORANKA
Администрация клуба
Зарегистрирован: 16 сен 2008 13:21 Сообщения: 16375 Откуда (Страна, Город): Moscow,Russia MY GARAGE (Мой гараж).: GMT 900 2012 Audi Q ИМЯ (name): Игорь (Igor)
|
Very good video!!!!! If you can put it to youtube-I can place it in our site in section of video for viewing by all!!

Instagram: #RUSHUMMER
Клубная символика (майки, бейсы, шильды, нашивки, рамки под госномер и т.д.)
БОТИНКИ "HUMMER"
|
15 май 2009 16:50 |
|
 |
weymard
Зарегистрирован: 06 дек 2008 16:54 Сообщения: 330 Откуда (Страна, Город): FRANCE CHERBOURG
|
thanks ! I am not the author, I shall ask him if he can place on youtube. I let you know when I shall have his answer
_________________ [center]Франция, Нормандия Следуйте за мной на twitter : https://twitter.com/ThierryRouby Follow me on twitter : LINCOLN NAVIGATOR 4X4 V8 5.4 GPL 1998
|
15 май 2009 19:39 |
|
 |
weymard
|
Lex писал(а): Weymard, this is excellent video!!! I like it so much.....!!!! Special thanks for the soundtrack- AC/DC! This is the music of my yung age! I do keep couple of AC/DC CD's in my Hummer still.... Thanks for sharing this with us! Are you so old Lex 
|
15 май 2009 19:40 |
|
 |
Lex
Администрация клуба
Зарегистрирован: 26 апр 2010 05:18 Сообщения: 13680 Откуда (Страна, Город): Москва MY GARAGE (Мой гараж).: -- ИМЯ (name): Алексей
|
_________________ Всё, что меня не убивает- делает меня сильнее. What doesn't kill me- makes me even stronger.
|
15 май 2009 20:22 |
|
 |
weymard
|
40 years old ? you are a baby !  I am 55 old !  but 25 in my mind ! may be it's time for you to find a woman (not a girl ...  ) and have some childs ! ( a lot of childs, Russia need them !)  , I know I know, 40 old and free, what a good time 
|
17 май 2009 14:32 |
|
 |
Lex
Администрация клуба
|
I'm working on this project, weymard! You know, that projects sometimes are very long in timing... My project is still on "analysis stage and selection process", but moving closer to implementation! Let's see how it goes in a few month time! You say that you are 25 in your mind. I'm 27 there. Don't know how to explain this figure, but I remember well when I stopped to get older in my mind Have a good day, weymard!!
|
17 май 2009 16:33 |
|
 |
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 8 ] |
|
Сообщения без ответов | Активные темы